Tanden bleken behandeling

Goed om te weten: na de behandeling 24 uur mag je geen koffie/tea/rode wijn/cola/tomaatpasta/tabak/ etc. drinken! Dat heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken.

Behandeling 1 :

1 x 20 min        € 25,00

Behandeling 2 :

2 x 20 min      75,00

kleurbepalen

bleekgel aanbrengen+ 20 min lamp / spoelen

bleekgel aanbrengen+ 20 min lamp / spoelen

tanden poetsen met extreme white pasta

Behandeling 3 :

3 x 20 min            € 105,00                  

kleurbepalen

bleekgel aanbrengen+ 20 min lamp / spoelen

bleekgel aanbrengen+ 20 min lamp / spoelen

bleekgel aanbrengen+ 20 min lamp / spoelen

tanden poetsen met extreme white pasta

Andere behandel opties zijn mogelijk

Overig           

Extreme White Tandenpasta     € 10,00

Tandenbleken zonder Waterperoxide

De Nederlandse Wet heeft bepaald dat er na 1 november 2012 door schoonheidssalons niet meer dan 0,1% waterperoxide in de tandbleek gels mag worden gebruikt. In mijn salon Victoriabeauty bleek ik tanden met natriumbicarbonaatgel wat geheel veilig en pijnloos is. Die gel is waterperoxide vrij.  De Gel wordt aangebracht op de tanden waarna het zijn werking doet. De pigmentdeeltjes in de tanden zullen door de zuurstof die vrijkomt omgezet worden in kleurloze restproducten.  Met als gevolg witte tanden. In een peroxidevrije gel zit een zuiveringszout dat de donkere aanslag en gele tanden tegengaat. Uw tanden zullen ook daar deze gel witter worden. Om het oxidatieproces extra te versnellen maken specialisten gebruik van een ledlamp. Nieuwe peroxidevrije tandenbleek gels bestaan uit natrium bicarbonaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat u geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken . Deze gels tasten uw glazuur en vullingen niet aan.

Na één tandbleek behandeling heeft u al direct resultaat. Bij een persoon die veel rookt en koffie / tea drinkt zijn er mogelijk meer behandelingen nodig dan bij een persoon die dat niet of mindere mate doet. Vandaar dat er tijdens een intakegesprek , vooraf aan een behandeling, er goed overleg  plaats vindt.

U bepaald vervolgens zelf hoelang u witte tanden behoudt. Normaal gesproken is dit een minimaal half jaar. Drinkt u veel koffie/tea/rode wijn en rookt, dan kan het zijn dat uw tanden sneller verkleuren.

Weetje!?….:

Een glas sinaasappelsap is slechter dan cosmetisch tandenbleken! Zuren in de vruchtensappen zijn niet goed voor het tandglazuur. Hoe vaker het tandglazuur met zuur in aanraking komt, hoe sneller het wordt aangetast. Vruchtensappen kunnen daarom het beste achterelkaar opgedronken worden om het aantal zuuraanvallen op het gebit beperkt te houden.